top of page
  • Christa Schep

Een tussenjaar in Spanje? Wat houdt dat bij ons in...

The Palmtree Project biedt een tussenjaar van twee maanden aan in de prachtige stad Valencia. Een uniek tussenjaar met Spaanse les en persoonlijke ontwikkeling. Valencia de stad waar het nooit kouder wordt dan gemiddeld tussen de 15 en 18 graden in de winter. De zon bijna iedere dag schijnt. De stad waar je oneindige parken vindt en stranden, prachtige stranden.


Tijdens het tussenjaar project verblijf je twee maanden in Valencia waar je Spaanse taalles krijgt en coaching. De coaching zal je helpen jezelf beter te leren kennen, weten wat je wil en weten welke stappen je kan zetten om dit te bereiken. Je ben je zoveel mogelijk buiten; zowel de Spaanse les als de coaching zal in de buitenlucht plaatsvinden. Onze visie hierop is om jongeren wel iets te leren maar even uit een klaslokaal te halen. Wij zijn ervan overtuigd dat buiten leren veel voordelen kan hebben. Net als dat buiten leven veel voordelen heeft.


Anders dan wanneer je naar een taalschool gaat, is dit een tussenjaar project waar je juist even niet in een klaslokaal zit, maar wel veel leert ook dus door middel van de coaching workshops. In de coaching workshops gaan we aan de slag met thema's als; wie ben ik, wat wil ik, wat zijn mijn kwaliteiten, hoe kan ik die het beste inzetten, je authentieke zelf vinden, je eigen droomleven creëren. Je ontvangt een certificaat voor het deelnemen aan dit traject en ook aan het einde van de Spaanse cursus ontvang je een certificaat met je behaalde niveau.


Dus: wil je elke dag de zon op je gezicht? Een nieuwe taal leren? En daarbij jezelf beter leren kennen? Plan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page