top of page
  • Foto van schrijverChrista Schep

Een tussenjaar in Spanje? Wat houdt dat bij ons in...

Bijgewerkt op: 24 apr. 2023

The Palmtree Project biedt een tussenjaar in Spanje van twee maanden aan in de prachtige stad Valencia. Een uniek project met Spaanse les en persoonlijke ontwikkeling. Valencia: de stad waar het nooit kouder wordt dan gemiddeld 16 graden in de winter en de zon bijna iedere dag schijnt! De stad waar je oneindige parken en prachtige stranden vindt.


Ben jij nieuwsgierig naar dit tussenjaar in Spanje?

Tijdens het tussenjaar project verblijf je twee maanden in Valencia waar je Spaanse taalles krijgt én coaching. De coaching zal je helpen jezelf beter te leren kennen, weten wat je wil en weten welke stappen je kan zetten om dit te bereiken. Je ben je zoveel mogelijk buiten; zowel de Spaanse les als de coaching zal in de buitenlucht plaatsvinden. Onze visie hierop is om jongeren wel iets te leren maar even uit een klaslokaal te halen. Wij zijn ervan overtuigd dat buiten leren veel voordelen kan hebben. Net als dat buiten leven veel voordelen heeft.


Tekst gaat verder onder de foto

Meer dan alleen Spaanse lessen

Anders dan wanneer je naar een taalschool gaat, is dit een tussenjaar project waar je juist even niet in een klaslokaal zit. Je leert namelijk ook door middel van de coaching workshops. In de coaching workshops gaan we aan de slag met thema's als; wie ben ik, wat wil ik, wat zijn mijn kwaliteiten, hoe kan ik die het beste inzetten, je authentieke zelf vinden, je eigen droomleven creëren. Je ontvangt een certificaat voor het deelnemen aan dit traject en ook aan het einde van de Spaanse cursus ontvang je een certificaat met je behaalde niveau.

Bekijk hier de thema's van de workshop

Wie ben ik?

Wat wil ik?

Wat zijn mijn kwaliteiten?

Hoe kan ik mijn kwaliteiten het beste inzetten?

Je authentieke zelf vinden

Je eigen droomleven creëren


Dus: wil je elke dag de zon op je gezicht? Een nieuwe taal leren? En daarbij jezelf beter leren kennen? Plan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.
119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page