top of page
Image by Shot By Joe

Nog geen idee welke kant je op wilt?

Neem dan een tussenjaar!

Ben jij klaar met school of studie? Of wil jij het dit jaar anders aanpakken? Neem dan een tussenjaar! Volg acht weken lang Spaanse les en coaching workshops buiten in het zonnetje in Valencia. Wij regelen je accommodatie voor je. Dus: wil jij aan jezelf werken én ben je klaar voor tussenjaar? Neem dan snel contact met ons op!

F97FE862-16E3-4647-9A6B-1C5834B10D43.heic

Wil jij een tussenjaar nemen?

Is je middelbare school of studie voorbij? En heb je geen idee wat je nu wilt? Kies je uit gemak dan maar voor 'die ene studie'? Of was je al begonnen, maar bleek jouw studie niet iets voor jou te zijn? Wat nu? Wil je eerst jezelf beter leren kennen? Sterker in je schoenen staan?  Ga je een verre reis maken of een jaartje werken? Een heleboel vragen, maar weinig antwoorden. Wij helpen je graag!

The Palmtree Project is het eerste Spaanse tussenjaar project waar je taalles, sport én coaching workshops aangeboden krijgt. Met dit tussenjaar project kunnen jongeren tussen de 16 en 2 jaar acht weken lang in Valencia verblijven en buiten in de zon een uniek coaching project volgen. Wil jij dit ook?

Dit tussenjaar project is perfect voor jou als je...

> jij jezelf beter wilt leren kennen...

> jij beter wilt weten wat je wilt in het leven...

> of even geen idee hebt wat je volgende stap is...

> je aan de slag wilt gaan met je doelen...

> je een tijdje in het buitenland wilt wonen...

> en ook een nieuwe taal wilt leren spreken...

> nieuwe vrienden wilt maken...

> je bent toe aan een avontuurlijke ontdekkingsreis...

> en ontmoet graag mensen die dat ook zoeken...

> zelfstandiger wilt worden...

> op jezelf wilt wonen met leuke huisgenoten...

> een onvergetelijke tijd wilt beleven in Valencia!

WhatsApp Image 2024-06-06 at 18.10.30.jpeg

Schrijf je direct in

De aanmeldingen stromen binnen, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Voor alle projecten zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Wil jij een tussenjaar nemen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je met één van de tussenjaar projecten meedoen? Elke twee maanden start er een nieuw tussenjaar project van acht weken. Een tussenjaar nemen voor komend schooljaar, kun je doen door met een van onze projecten mee te doen. Natuurlijk heeft elke periode zijn eigen voordelen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

The Palmtree Project, op weg naar de beste versie van jezelf...

The Palmtree Project geeft jou de kans en de ruimte om de beste versie van jezelf te ontdekken. Met onze (vrije programma aan) Spaanse lessen en coaching, heb jij een zinvol en inspirerend tussenjaar, samen met jongeren die hetzelfde nastreven. Je wordt begeleid door professionals die met liefde en aandacht voor jou een fantastisch programma in elkaar hebben gezet. Ontdek Valencia, maar leer ook vooral jezelf beter kennen en ga op reis naar jezelf.

Tijdens jouw tussenjaar project word je begeleid door Christa Schep en Merel Lindeboom. Beiden oud ROC-docenten en coaches. Met The Palmtree Project willen zij een belangrijke bijdrage leveren aan de verbetering van de mentale gezondheid van jongeren tussen de 17 en 25 jaar. Dit doen zij door persoonlijke ontwikkeling te stimuleren op een vrije, niet-schoolse manier, weg van de vaste omgeving.

Check hier ons

tussenjaar project! 

Image by Mónica Ballester
"Ik heb heel veel geleerd tijdens dit project. Je leert een taal in het buitenland waar ze deze taal ook spreken, waardoor je het heel snel oppikt en wat het nog leuker maakt. En het stukje coaching erbij is heel nuttig, en dat trekt ook juist mensen aan waarvan je zeker weet dat ze open willen staan voor anderen, wat een veilig gevoel in de groep creëert. Ik heb heel veel geleerd van zowel Spaans als coaching en ik weet zeker dat iedereen die meedoet aan dit project achter dingen komt van zichzelf wat ze nog nooit eerder wisten. Ik heb ook echt vrienden gemaakt voor het leven en ik ben heel dankbaar dat ik deze mensen heb mogen ontmoeten. Ik heb het echt zo leuk gehad hier."

Simon (23)

bottom of page