top of page

Huisvesting 

Kom je naar Valencia om deel te nemen aan ons tussenjaar project? Dan regelen wij de huisvesting voor je! Wel zo fijn, want dan hoef je dat zelf niet vanuit Nederland te doen. Je komt in een studentenhuis te wonen, samen met de andere deelnemers van het project. Zo leer je elkaar dus meteen goed kennen! Wij hebben in 2 huizen met in totaal 7 kamers ter beschikking voor onze deelnemers. Lees hieronder meer over de wijk waarin de huizen liggen. 

De wijk Cabanyal

Deze oude vissersbuurt ligt direct aan het strand en staat bekend om haar kleurrijke, kleine vissershuisjes. De wijk heeft een authentieke, Spaanse sfeer en wordt gezien als dé wijk in opkomst, waardoor er steeds meer expats naar de wijk trekken wat Cabanyal een multicultureel karakter geeft. Het is vol met hippe, Spaanse barretjes en restaurants en komt ‘s avonds echt tot leven. Je vindt er naast expats ook veel jonge gezinnen, studenten, zigeuners en latino’s. ‘s Avonds kun je zomaar mensen flamenco muziek zien spelen op het plein en meisjes die dansen.

 

Wil je dichtbij het strand wonen en ben je graag omringd door een multiculturele mix van mensen? Dan is deze wijk voor jou!

bottom of page