top of page

Wie zijn wij?

WhatsApp Image 2022-02-04 at 19.45.58.jpeg

Christa Schep (34)
Co-Founder

Ik ben nooit goed geweest in keuzes maken. Ik heb heel veel verschillende dingen gedaan en een tijdje in een lastige periode gezeten. Pas toen ik als MBO-docent de mogelijkheid kreeg om anderen te helpen - en echt iets voor anderen kon betekenen - gaf mij dat ontzettend veel kracht, rust, doorzettingsvermogen en levenslust. 

Na deze ervaring ben ik verschillende opleidingen gaan volgen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en coaching. Coachen doe ik daarom zowel vanuit kennis als eigen levenservaring. Ik weet nu heel goed wat ik wil in het leven en wie ik ben en dat wil ik jou ook leren! 

Sinds twee jaar verblijf ik zoveel mogelijk onder de Spaanse zon in Valencia - de stad die mijn hart heeft gestolen - en ben ik gelukkiger dan ooit. Mijn lievelingsplek is het strand waar ik graag yoga doe.

Heb je een vraag? Stuur me een berichtje. 

Liefs, Christa

Screenshot 2022-05-24 at 12.38.45.png

Merel Lindeboom (37)
Co-Founder

Vroeger dacht ik altijd dat ik precies wist wat ik wilde totdat ik dat leven had en merkte dat ik helemaal niet gelukkig was. Een van-9-tot-5-leven was duidelijk niet voor mij weggelegd en nu, jaren later, leef ik eindelijk het vrije leven dat bij me past.

 

Ik heb er lang over gedaan om op dit punt te komen en heb de weg er naar toe altijd zelf bewandeld. Ons project is bedoeld om dit proces voor jou een stukje makkelijker en sneller te maken door jezelf goed te leren kennen. Daarnaast leer je ook nog Spaans en kun je genieten van de prachtige stad Valencia. Wat wil je nog meer?

Ik ben een echte levensgenieter: ik houd van de zon (wie niet?!), eindeloos tafelen en wijntjes doen met m’n favoriete mensen. Logisch dat Valencia - met haar vele barretjes en bijna elke dag zon - m’n nieuwe lievelingsstad is geworden :) 

Hoop je snel te zien!

Liefs, Merel

WhatsApp Image 2023-01-30 at 16.13.50.jpeg

Chrissi Flor (36)
Docente Spaans

Hola! Ik ben Chrissi, gepassioneerd door de Spaanse taal. Hoewel ik in Duitsland ben opgegroeid, ben ik door mijn geboorte in Barcelona van jongs af aan verbonden met de Spaanse taal en cultuur. Ik heb ook een tijdje in Zuid-Amerika gewoond en ik houd van de culturele diversiteit van dat continent.

Ik hoop jullie mijn passie voor de Spaanse taal, die een enorme rijkdom kent en in tientallen landen door miljoenen mensen wordt gesproken, op jullie over te kunnen brengen. In de lessen gaan we ons helemaal onderdompelen in deze taal, zodat jij de tools krijgt om goed te communiceren in het Spaans en om nog meer te kunnen genieten van je verblijf in Valencia! :)

Saludos, Chrissi

bottom of page