top of page

OP STUDIEREIS

MET THE PALMTREE PROJECT

Op zoek naar een op maat gemaakte studiereis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen studiereizen naar Valencia voor middelbare scholen, TTO's, MBO's, HBO’s, Universiteiten en studieverenigingen. Lees hieronder waarom Valencia dé perfecte keuze is voor jullie studiereis en wat wij jullie hierin kunnen bieden! 

Waarom op studiereis in Valencia? Deze veelzijdige stad aan de Costa Blanca is de op derde grootste stad van Spanje en heeft alles wat je nodig hebt. Een park van maar liefst 17 kilometer lang, een prachtig strand en een historisch centrum waar altijd leven is! Dit komt door de ontelbare ontbijttentjes, tapasbarretjes, restaurants en clubs die de stad rijk is. Daarnaast is er elk weekend wel ergens een concert, live-muziek of een festival om naar toe te gaan. Een stad waar altijd wat te beleven valt en veel verschillende activiteiten mogelijk zijn. En het allerbeste is: Valencia heeft gemiddeld 300 dagen zon per jaar wat de stad het hele jaar door een perfecte bestemming maakt voor een studiereis. 

Wat is er mogelijk op een studiereis? Heel veel! Denk aan paella-workshops, coaching-workshops of yogalessen. Het bezoeken van flamenco-optredens, concerten en festivals. Of het volgen van Spaanse les, surfles en dansles. Wat dacht je van het bezichtigen van talloze mooie bezienswaardigheden en museum? En geheel verzorgde excursies naar bijvoorbeeld Albufera, Alicante of Peñíscola! 

Waarom een studiereis van The Palmtree Project? Wij - Merel en Christa - hebben veel affiniteit met de doelgroep. We zijn beiden oud-MBO docenten en werken met ons huidige project: The Palmtree Project, dagelijks met jongeren. Dit maakt ons de perfecte hosts voor een studiereis! Daarnaast wonen we beiden al een tijdje in de prachtige stad Valencia en weten we precies waar je moet zijn om lekker te eten, om een goede flamenco show te zien of om tot in de vroege uurtjes te dansen. 

 

Offerte aanvragen? Heb je interesse om een studiereis door ons te laten verzorgen of heb je vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in en we helpen je graag verder. Mocht je direct een vrijblijvende offerte willen aanvragen, vul dan hier ons aanvraagformulier in. Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen wij binnen vijf werkdagen contact met je op. Let op: studiereizen zijn mogelijk vanaf een minimum aantal deelnemers van 10 personen. 


Voorbeeldprogramma? Om een idee te krijgen van de mogelijkheden, vind je hieronder een voorbeeld van een studiereis naar het zonnige Valencia!

 

Voorbeeld 4-daagse studiereis naar Valencia


vanaf €490,- p.p. inclusief: 

vliegreis, luchthaven transfer en 4 overnachtingen

Dag 1 

Aankomst op luchthaven van Valencia

Transfer naar hostel

Speurtocht door de stad 

Warme lunch 

Tijd voor tapas!

Vrije avond 

 

Dag 2 

Ontbijt in hostel

Spaanse les 

Lunch

Vrije tijd

Diner

Live-muziek luisteren 

 

Dag 3

Ontbijt in hostel

Coaching workshop in park El Turia  

Lunch in de wijk Cabañal aan het strand 

Vrije tijd 

Yoga-les aan het strand

Diner

Flamenco-optreden

 

Dag 4

Ontbijt in hostel

Vrije tijd in de stad

Transfer naar de luchthaven

Neem contact met ons op

merelenchirsta.png
bottom of page