top of page

Huisvesting in Valencia

 

Via ons project kun je ook een kamer bij ons huren. Wij hebben een huis in de wijk Benimaclet en twee kamers in een studentenhuis bij Ruzafa. Lees hier info over huisvesting via The Palmtree Project in Valencia. 

 

Ga je zelf op zoek naar kamer?

 

Een kamer vinden in Valencia gaat gelukkig makkelijker dan in de meeste grote steden in Nederland. Er is een groot aanbod van studentenkamers, appartementen en airbnb-verblijven en de prijzen liggen vaak een stuk lager dan in Nederland. Ook zijn de meeste kamers en appartementen gemeubileerd, zodat je zelf niets hoeft mee te nemen of nieuw te kopen. De goedkoopste kamers vind je in studentenwoningen waar je meestal de woonkamer, keuken en badkamer deelt met huisgenoten.

 

De kosten van je verblijf kunnen verschillen per seizoen, per woning en per wijk, maar de huur van een kamer ligt meestal tussen de €300,- en €650,- euro per maand. Het is gebruikelijk dat je borg betaalt die gelijk staat aan één maand huur. Let op of de WIFI en gas, water, licht bij de prijs zit inbegrepen of niet. Op sommige websites wordt er aanvullend een eenmalige service fee gevraagd. Deze wordt bepaald door de huiseigenaar en kan dus verschillen per kamer.

 

 

 

 

Klaar om op zoek te gaan? Volg dan de volgende stappen:

 

  1. Lees eerst hier onze informatie over de verschillende wijken in Valencia, zodat je een idee hebt waar je zou willen verblijven.

  2. Bekijk verschillende websites (zie hieronder) en vergelijk kamers en prijzen.

  3. Sluit je aan bij Facebookpagina’s waar kamers worden aangeboden. Je kunt het beste naar pagina’s zoeken met de zoekwoorden “alquiler habitaciones Valencia”. Let er wel op dat het om tijdelijk aanbod gaat en niet om langer verblijf.

  4. Heb je een fijne kamer gevonden? Neem dan altijd even contact met ons op, zodat we met je mee kunnen kijken.

  5. Als we het samen gecontroleerd hebben en het er goed uit, kun je de kamer boeken!

Lees hier verder over huisvesting

bottom of page