top of page
Image by Jonny James

Stel zelf je tussenjaar samen!

Een tussenjaar is dé tijd om te genieten en om precies te doen wat jij wilt en waar jij blij van wordt. Daarom is het bij The Palmtree Project mogelijk om je tijd hier bij ons aan te passen aan je persoonlijke wensen door extra activiteiten bij te boeken naast ons reguliere traject. Zo kun je kiezen voor extra Spaanse les of coaching, een reis naar Zuid-Spanje, surfles en yoga. Kijk hieronder naar alle mogelijkheden en stel zelf je perfecte tussenjaar traject samen! 

Extra maand Spaanse les

C3204588-2987-45F8-A7F9-F3A6ADA541FA.heic

Is acht weken Spaanse les voor jou niet genoeg en zou je graag langer met de Spaanse taal aan de slag gaan? Boek dan een extra maand Spaanse les. Dit bestaat uit vier lessen van 3 uur per week, waarvan 1 les een praktijkles is. In totaal heb je dus 16 extra lessen van 3 uur. Examens op alle taalvaardigheden (spreken, lezen, gesprekken voeren, schrijven en luisteren) zijn hierbij inbegrepen. De examens van The Palmtree Project staan gelijk aan de DELE examens.

 

Prijs: €449,- (excl. BTW)

Extra maand 1:1 coaching

Heb je een bepaalde vraag of een specifiek probleem waar je graag langer de tijd voor wilt nemen samen met een coach? Dat kan! Wij staan voor je klaar om je een maand extra 1:1 coaching aan te bieden die je voor, na of tijdens je 8-weekse traject bij ons kan volgen. De 1:1 coaching vindt buiten plaats, meestal tijdens een wandeling in het park of aan het strand.

 

Optie 1: Voor of na je 8-weekse traject

In dit extra coachingspakket heb je één keer per week een 1:1 coaching sessie van 1,5 uur met een coach naar keuze (Merel of Christa). 

Prijs: €549,- (excl. BTW) voor 8 extra sessies 

Optie 2: Tijdens je 8-weekse traject 

In dit extra coachingspakket heb je één keer per week een 1:1 coaching sessie van 1,5 uur met een coach naar keuze (Merel of Christa) naast de drie 1:1 sessies die je standaard krijgt tijdens je deelname. 

Prijs: €349,- (excl. BTW) voor 5 extra sessies 

Image by Felipe Correia

Rondreis door Zuid-Spanje

Image by Manuel Torres Garcia
Image by Tetyana Karankovska

Ontdek het avontuurlijke en ruige Andalusië tijdens deze geweldige rondreis van 14 dagen! 

Ga op avontuur naar het zuidelijkste gedeelte van Spanje! Pak je backpack en vergeet luxe, want alleen dan kom je op de mooiste plekken terecht! Witte bergdorpen, rauwe rotsen, een diepblauwe oceaan. Jazzmuziek in verscholen kelders, eeuwenoude kathedralen en een biertje voor een euro: Andalusië is het échte Spanje, zegt men. Een plek waar de tijd lijkt stil te staan. 

Murcia 

Vanuit Valencia pak je de trein naar Murcia. Een opwarmertje voor de reis want al grenst Murcia aan Andalusië, het is nog niet de eindbestemming. Murcia is een grote studentenstad waar je in een hostel slaapt en danst tussen de Spaanse studenten in een van de vele bars die de stad kent. 


Las Negras en Cabo de Gata

Tijd voor ongerepte natuur. Per bus slinger je dwars door het ruige berg- en rotsachtige landschap van Cabo de Gata: een nationaal park en tevens het grootste beschermde kustgebied van Andalusië. Hier ontdek je de witte bergdorpen en haar inwoners, maak je kennis met de hoeder en zijn berggeiten en aanschouw je de scherpe pieken en okergele rotsen die steil opstijgen uit de helderblauwe Middellandse zee. Je overnacht in Las Negras terwijl buiten de straatmuzikanten flamenco spelen. 

San Pedro 

Iets verderop in een verscholen, paradijselijke en vruchtbare baai leven hippies in zelfgebouwde huisjes van palmbladeren en platte rotsen. Vanuit de hele wereld trokken zij naar ‘San Pedro’ om daar samen een beter bestaan te creëren. De enige manier om de baai te bezoeken is per voet, een hike van ongeveer een uur, of per boot als er een vriendelijke visserman zin heeft in een tochtje. Je gaat er naartoe om verhalen te horen over hoe het is om te leven met enkel de natuur om je heen. 

Granada 

We verlaten Las Negras en reizen per bus en trein naar Granada. Het oude boemeltje brengt ons dwars door het berggebied Sierra Nevada naar de stad waar vermouth, jazz en Flamenco op elke hoek van de straat te vinden zijn. Natuurlijk slaan we het Moorse paleis El Alhambra niet over, een van de wereldwonderen en in deze stad, maar we ontwijken daarna snel de toeristen en dompelen ons onder in de authentieke wijk El Albacin, waar de locals het leven vieren op de oude pleinen en smalle straatjes.

Malaga 

Tijd om terug te gaan naar de zee. We zeggen de bergen gedag en reizen naar Malaga, de op één na grootste stad van Andalusië. Een plek om alle indrukken te verwerken en langzaam weer aan het ‘gewone’ leven te wennen. 

Inclusief: 

 • Vervoer van Valencia - Murcia - Las Negras - Granada - Malaga 

 • Overnachtingen in alle steden

Prijs: €1199,-

Yoga Pakket

Houd jij van yoga? Of wil je dit gaan ontdekken tijdens je verblijf in Spanje? Tijdens een yogales doe je oefeningen waarin je een houding langer vasthoudt, maar ook bv tijdens een zonnegroet doe je een reeks houdingen achter elkaar om je lichaam op te waremen, te versterken en flexibel te maken. Waar vaak stress en druk komt kijken, is bij veel mensen de balans tussen lichaam en geest niet optimaal. Met yoga kun je dit evenwicht herstellen. Je maakt je lichaam flexibel en je wordt meer bewust van in het moment leven.

 

Tijdens de privé 1:1 meditatie geef je aan de yogadocente aan waar jouw behoeftes liggen. De meditaties worden dus op jouw persoonlijke wensen aangepast. Samen mediteren jullie een half uur en bespreken jullie het na. Je kunt door mediteren onder andere stress verminderen, je zorgen een plekje geven en je hoofd leeg maken.

Klinkt dit als iets voor jou? Boek dan dit yoga pakket waar je gebruik van kunt maken tijdens je deelname aan The Palmtree Project. Wat houdt dit pakket in? 

 • 8 weken lang yoga buiten aan het strand

 • 2 x per week yoga waarvan 1 x sunset yoga

 • 1 x een 1:1 meditatie 

 • 1 x verdiepende yoga workshop van een dagdeel

 

Prijs: €299,-

beach yoga.jpeg
Image by Marek Rucinski

Werken in Valencia
 

Wil je na ons programma nog een tijdje in Spanje blijven om te werken en te genieten van de Spaanse zon? Dan heb je daar een NIE-nummer voor nodig: een Spaans sofinummer waarmee je legaal in Spanje kunt werken. Wij helpen je graag met het verkrijgen van dit NIE-nummer, want dit kan soms een lang en ingewikkeld proces zijn. We plannen de afspraak voor je in, gaan mee naar de afspraak en zorgen ervoor dat al je papieren in orde zijn. Ook helpen we bij het vinden van een bijbaan.

€70,- (aan een NIE-nummer zijn kosten verbonden)

Surf Pakket

Houd jij van surfen? Of wil je dit juist gaan leren tijdens je verblijf in Spanje? Tijdens je deelname aan The Palmtree Project kun je surflessen volgen door dit pakket bij te boeken. Wat krijg je hiervoor?

 • 10 surflessen 

 • Wetsuit

 • Surfboard 

Prijs: €399,- (Let op: dit pakket is alleen te boeken in de maanden oktober, november, december, februari en maart i.v.m. het surfseizoen in Valencia)

Image by Austin Neill

 

 

Je begint met een street-art tour van een professionele gids door Valencia om vervolgens zelf aan de slag te gaan tijdens een graffiti workshop met professionele spray op een straatmuur in Valencia. Je krijgt hierbij advies en hulp van een graffiti- en designexpert; instructies om het materiaal correct te gebruiken en professioneel materiaal. 

 • Street-art tour door professionele gids 

 • Graffiti workshop door graffiti-expert 

 • Advies en hulp door graffiti-expert

 • Professioneel materiaal om eigen street-art te maken

€55,- voor een dagdeel

 

Street art workshop

Hike excursie Chulilla

De provincie Valencia zit vol verrassingen, verborgen juweeltjes en onontdekte plekjes. Een van de coolste wandelingen in Valencia is zonder twijfel de route van de hangende bruggen van Chulilla oftewijl "La Ruta de los Puentes Colgantes de Chulilla". Het is een kleine oase van groen die je echt moet hebben gezien tijdens je verblijf in Valencia

Dus: maak deze dagtrip naar Chulilla om te ontsnappen aan de drukte van de stad en laat je verrassen door deze verborgen oase van groen en natuur. Deze hike is geschikt voor beginners en kan worden gedaan op gewone (dichte) schoenen. 

€45,- (inclusief vervoer + begeleiding)

WhatsApp Image 2022-11-28 at 11.38.00.jpeg

Weekendtrip Alicante

Ontdek Alicante samen met de groep of met een vriend of vriendin op deze weekendtrip!

 

Alicante ligt ongeveer 2 uurtjes van Valencia vandaan en is met ruim 300.000 inwoners de grootste stad van de Costa Blanca na Valencia. Alicante ligt aan zee en heeft een prachtige wandelboulevard, de Explanada España. Het strand behoort tot de beste uit de regio en de stad heeft een bruisend uitgaansleven.

 

Inclusief: 

 • Retourtje Valencia - Alicante met de trein 

 • 2 overnachtingen in een hostel of Airbnb 

€180,- p.p (te boeken met minimaal 2 personen) 

 

Weekendtrip Madrid

Ontdek de hoofdstad van Spanje samen met de groep of met een vriend of vriendin! 

 

Madrid is de hoofdstad van Spanje een heeft maar liefst 3 miljoen inwoners, maar als je rondloopt in de gezellige wijken van Madrid voelt het niet als een enorme stad. Je vindt hier veel cultuur, mooie parken, barretjes, grote clubs en indrukkende bezienswaardigheden. Je kan hier tot diep in de nacht feesten want deze stad slaapt nooit. Vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan de wijk Malasaña voor tapasbarretjes en restaurants en het park El Retiro om lekker uit te rusten. 

Inclusief:

 

 • Retourtje Valencia - Madrid met de trein (ongeveer 2 uur) 

 • 2 overnachting in een hostel of Airbnb 

€230,- p.p. (te boeken met minimaal 2 personen) 

bottom of page