top of page
Screenshot 2022-05-24 at 12.38.45.png

Merel Lindeboom

Oprichtster The Palmtree Project

37 | Life coach & docent Nederlands 

 

Als studentcoach op het ROC zag ik hoeveel studenten er zijn die niet weten wat ze willen of iets doen omdat een vriend of vriendin dat ook doet. Ik herken dat heel goed, want ik was zelf ook zo. 

 

Ik dacht vroeger altijd dat ik wist wat ik wilde. Ik had een plaatje in mijn hoofd van hoe mijn leven eruit moest komen te zien. Maar toen ik dat leven eenmaal had, merkte ik dat ik helemaal niet gelukkig was. Dat kwam omdat ik nooit echt had geleerd wie ik ben en wat bij mij past.

 

Nu, jaren later, woon ik sinds een paar maanden in Valencia en valt alles op z’n plek. Ik voel voor het eerst dat ik precies doe wat bij mij past en leef op een manier die mij super gelukkig maakt. En dat is zo’n lekker gevoel! 

 

Ik heb er zelf heel lang over gedaan om op dit punt te komen en heb de weg ernaar toe altijd zelf bewandeld. Maar ben ervan overtuigd dat met een beetje begeleiding dit veel sneller kan en dat is precies waar dit project voor bedoeld is. Ik ga samen met jou kijken naar wie jij bent en wat jij wilt in het leven, terwijl we buiten in het zonnetje zijn. Daarnaast leer je ook nog Spaans en kun je genieten van de prachtige stad Valencia. Wat wil je nog meer?

 

Hoop je hier te zien! 

 

Liefs,

 

Merel

Christa Schep

Oprichtster The Palmtree Project

34 | Life coach, yoga docente & docente Spaans

 

Ik ben nooit goed geweest in keuzes maken. Ik heb heel veel verschillende dingen gedaan en ook een tijdje in een lastige periode gezeten. Pas toen ik in mijn werk als mbo docent de mogelijkheid kreeg om anderen te helpen -en echt iets voor anderen kon betekenen- gaf mij dat ontzettend veel kracht, rust, doorzettingsvermogen en levenslust. 

 

Na deze ervaring ben ik verschillende opleidingen gaan volgen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en coaching. Coachen doe ik daarom zowel vanuit kennis als eigen levenservaring. Ik weet nu heel goed wat ik wil in het leven en ik weet precies wie ik ben, en dat wil ik jou ook leren! 

 

Sinds twee jaar woon ik onder de Spaanse zon in Valencia en ben ik gelukkiger dan ooit. Je vindt mij bijna dagelijks op het strand, voor yoga, coaching of in mijn vrije tijd. 

Heb je een vraag? Stuur me een berichtje.​

Liefs, Christa

WhatsApp Image 2022-02-04 at 19.45.58.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-30 at 16.13.50.jpeg

Docente Spaans

Hallo, ik ben Chrissi, gepassioneerd door de Spaanse taal. Hoewel ik in Duitsland ben opgegroeid, heb ik door mijn geboorte in Barcelona van jongs af aan verbonden met de Spaanse taal en cultuur. Ik heb ook een tijdje in Zuid-Amerika gewoond en ik hou van de culturele diversiteit van dat continent.

 

Ik hoop jullie mijn passie voor de Spaanse taal, die een enorme rijkdom kent en in tientallen landen door miljoenen mensen wordt gesproken, op jullie over te kunnen brengen.

 

In de lessen gaan we ons helemaal onderdompelen in deze taal, zodat jij de tools krijgt om goed te communiceren en nog meer kunt genieten van je verblijf in Valencia. :)

Chrissi Flor

bottom of page